Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat DPD (www.dpd.ro).

Nu facem livrari prin Posta Romana sau alti curieri!

Produsele sunt asigurate pe durata transportului de catre firma de curierat.

Pentru comenzile plasate in zile nelucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale) livrarea produselor disponibile in stocul nostru se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

In momentul in care vom preda coletul celor de la curierat, veti primi pe emailul Dumneavoastra numarul de AWB al coletului, precum si numerele de telefon ale firmei de curierat, astfel puteti fi la curent cu livrarea coletului Dumneavoastra.

Costul expeditiei porneste de la o taxa mica de 12 RON pentru primul kg, la care se adauga 1.2 RON pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor (pretul nu include TVA). Se va percepe si o taxa pentru km suplimentari (1 RON/ KM Suplimetar) daca in localitatea destinatarului nu se gaseste un sediu DPD.
Acest cost se aplica doar daca nu se depaseste suma minima de 200 LEI.

Receptia coletelor se poate face in prezenta reprezentantului firmei de curierat (in cazul platii ramburs, coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului).

Livrarea se face în termen de: 24-72h pentru oricare produs, durata fiind estimativa si depinde de momentul in care Dumneavoastra realizati comanda (Sambata, Duminica sau in afara orarului de lucru Luni-Vinei intre orele 18 seara si 9 dimineata sau sarbatorile legale), dar si de locatia dumneavoastra.

Pentru orice nelamuriri sau pentru a evitat orice neplacere va rugam sa ne contactati pe email la  contact@lovelydesign.ro sau telefonic.

Va multumi,

LOVELY by M – frumusetea merita!