LOVELY BY M

Va asteptam cu mare drag!

Lovely by M inseamna consultanta, idei, solutii, proiecte de design, finisaje, tapet, perdele , decoratiuni, accesorii, corpuri de iluminat, un adevarat atelier de interioare.

Numele Lovely by M exprima rafinamentul si eleganta care trebuie sa se regaseasca in fiecare locuinta. Fiecare casa are frumusetile ei, trebuie doar puse in valoare. Asta incercam sa facem noi cu ajutorul produselor noastre.

Lovely by M nu este un magazin de obiecte decorative. Noi nu doar vindem obiecte decorative sau mobila pentru casa ta. Noi propunem solutii de design, sfatuim clientii, vindem idei si creatii de arta ce apartin unor designeri si arhitecti renumiti. Vrem sa aducem in casa ta obiecte nascute din experienta bine cunoscuta a acestor designeri. Incercam sa creem impreuna un spatiu confortabil, un spatiu care sa te reprezinte si care sa vorbeasca despre tine. Va stau la dispozitie furnizori din Italia si Germania care incearca sa ne surprinda prin creatiile lor moderne.

O casa fara obiecte decorative este incompleta. Oricat de frumoasa ar fi mobila, aceasta trebuie pusa in valoare. O vaza, o veioza frumoasa, un covor elegant, o rama foto, un tablou interesant, perdelele, tapetul, reusesc sa scoata in evidenta frumusetea spatiului si sa alcatuiasca confortul de care avem cu totii nevoie.

Acasa este locul in care te simti in largul tau, unde poti fii ceea ce-ti doresti si cand iti doresti…acasa este locul unde ai vrea sa fii in momentele grele si nu numai…acasa este locul care te inspira atunci cand ai nevoie si care te face sa crezi ca nimic nu e asa greu precum pare…acasa este acolo unde nu ai nevoie de masti, unde poti fii tu, unde te refaci, unde uiti de ambitii si de planuri, unde simti ca e “bine”… Si pentru ca “acasa” iti ofera atat de multe, ce altceva ai putea tu sa ii oferi decat rafinament, eleganta.