Evenimente

Conferinta Pentru Mame

 

A fi mama reprezinta totul. A fi mama inseamna alegerea de a pune in fiecare zi fericirea copilului tau, deasupra fericirii tale, de a-l indruma pe drumul cel mai bun, de a face ceea ce trebuie chiar si atunci cand nu stii daca este bine si de a te ierta iar si iar pentru lucrurile care nu iti ies perfect. A fi mama inseamna autenticitate, pentru ca este cel mai natural lucru cu putinta. Inseamna sa iti traiesti viata, prin prisma propriului copil, inseamna schimbare. Modul in care privesti viata, modul in care actionezi si reactionezi se schimba, deoarece nu vei mai fi niciodata singura in gandurile tale, vei gandi intotdeauna de doua ori; o data pentru tine si o data pentru copiulul tau.

In momentul in care devii mama, primesti o nobila si divina vocatie, pentru care se cere caldura si neobosita dedicare, fiind  persoana care aseaz temelia de caracter a copilului, facandu-l om din lacrimi si sperante.

Asadar, mama este cea care poate lua locul oricui, dar al carei loc nu il poate lua nimeni.

“Conferinta pentru mame” este un eveniment dedicat in totalitate mamelor, identice prin probleme, unice prin ele insele si prin copilul pe care il iubesc. In data de 30 noiembrie, sala “Athena” din cadrul Grand Hotel Napoca**** va reuni sub acelasi acoperis, atat specialisti din domenii precum pediatria, psihologia, nutritia si educatia, cat si mamici de succes care sa ne impartasesca ce a insemnat aceasta experienta pentru ele, cum s-a schimbat viata lor la sosirea unui copil si felul in care reusesc sa managerieze, cu succes, calitatea de femeie de cariera si cea de mama. Asadar, evenimentul va pune in discutie atat conceptul de “A fi mama”, dar si cel de “A fi femeie”, deoarece mamele au dreptul si chiar obligatia de a-si trai viata impreuna cu copilul, acesta fiind un membru al familiei si nu o povara; o bucurie, nu un sacrificiu.

Te asteptam cu drag sa iei parte la “Conferinta pentru mame” si sa ne  impartasesti experienta ta in calitate de mama.

conferinta-pentru-mame-cluj-2014

Pentru bilete si mai multe detalii accesati site-ul evenimentului: conferintapentrumame.ro

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru ca sa fii la curent cu cele mai recente articole de pe blogul lovely:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *