Sfaturi utile

Bucatariile mici – o provocare!

Nu ai nevoie de foarte mult spatiu pentru a te putea bucura de bucataria ta. In acest articol, vom incerca sa va dam cateva idei, sugestii de amenajare a bucatariilor care nu au foarte mult spatiu la dispozitie.

Daca ai o bucatarie mica pe care vrei sa o redecorezi atunci deja totul se reduce la ce poti sa potrivesti si unde.
Pentru realizarea unui design al bucatariei care sa fie pana la urma si eficient, trebuie sa tinem cont de: spatiile de depozitare, iluminare, electrocasnice.

In cazul electrocasnicelor, trebuie optat pentru cele mici. Marii producatori s-au conformat si de ceva timp au scos pe piata mai multe modele de frigidere mai mici si mai compacte care usureaza munca cu bucatariile mici. O alta idee ar fii aceea a masinilor de spalat (atat cele de vase cat si cele de haine) incastrabile.

In loc de masa puteti opta pentru o insula in centrul bucatariei ( in cazul in care spatiul va permite ), castigand astfel zone de depozitare, convenabile in orice bucatarie.

Creeaza iluzia unui spatiu mai mare cu ajutorul luminii. Cateva spoturi asezate sub corpurile suspendate pot da impresia de un spatiu mai mare si mai cald.

Pentru mine cel putin, bucataria este locul cel mai important al casei. Trebuie sa imi faca placere sa stau in aceea incapere …astfel si mancarea o voi gati mai bine, iar cei dragi o vor consuma cu mai multa placere :). E important sa stim sa alegem lucrurile potrivite spatiului de care dispunem, tocmai de aceea noi dorim sa venim cu cateva idei care v-ar putea fi de folos.

Firma noastra incearca, pe langa produsele furnizorilor nostri pe care vi le punem la dispozitie, sa va ofere si consultanta in alegerea produselor, fie ele decoratiuni, covoare sau mobilier, astfel ca in final alegerea sa fie optima iar voi, clientii nostri sa fiti multumiti.

Nu uita: Viseaza frumos …Traieste elegant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *