Home > Portofoliu posts > Proiect Turda

Proiect Turda

Daca tocmai v-ati mutat intr-un apartament nou, sau aveti nevoie de o schimbare, in ceea ce priveste amenajarea interioara, magazinul online Lovely by M din Cluj Napoca va prezinta Proiectul Turda, ideal pentru toate gusturile, datorita combinatiei de stiluri, de la clasic, la modern, completata cu cateva elemente de mobilier ce tin de stilul vintage.
Proiectul Turda are ca si piese de rezistenta mobilierul sobru, din lemn masiv, in nuante calde de maro deschis si inchis, care confera incaperilor un iz elegant, sofisticat. Pentru dormitor, s-a ales un corp de mobilier in stil vintage, compus dintr-un dulap spatios cu oglinda si o vitrina eleganta, cu sertar la baza, si o comoda pentru depozitarea lucrurilor personale, toate realizate din lemn lustruit, de calitate. Patul spatios si noptierele sunt realizate din acelasi tip de lemn, fiind abordat stilul clasic. Intregul spatiu este accesorizat cu elemente feminine, precum vaze albe cu flori decorative si corpuri de iluminat, cu accente baroce, ce echilibreaza cu succes aspectul masiv al mobilierului.

Camera de zi este mobilata in stil modern, cu mobilier din lemn masiv, compus dintr-un corp multifunctional, ce incorporeaza o biblioteca spatioasa, completata cu sertare si rafturi pentru depozitare si spatiu pentru televizor. Intreg ansamblu este completat cu o masuta pentru cafea si un set de masa cu scaune, tapitate pentru un confort sporit. Canapeaua este realizata din material textil, de culoarea piersicii, accesorizata cu perne decorative in diferite culori.

Un aspect contrastant al intregului Proiect Turda, oferit de magazinul online de amenajari interioare Lovely by M, este mobilierul bucatariei. Realizat in stil modern, intreaga bucatarie este complet utilata, fiind ideala pentru micul dejun in familie. Mobilierul alb este realizat din lemn de calitate, fiind compus dintr-un corp cu dulapuri si sertare spatioase, pentru depozitare si un bufet elegant, toate fiind completate cu o masa rotunda si patru scaune, tapitate, pentru un plus de confort.

Aspectul vintage din acest minunat apartament o reprezinta soba de teracota, in nuanta calda de crem, ce confera intregului Proiect Turda o ambianta calda, primitoare.